Балабанов посочи мафията

ИТН с остра декларация

Балабанов посочи мафията | StandartNews.com

Депутатът от ИТН Станислав Балабанов закона "Продължаваме промяната" и отцепниците от партията на Слави Трифонов с остра декларация, в която посочи мафията.

Да променяш, да реформираш да се бориш с колупцията да защитаваш честта и достойнството са все фрази, които трябва да бъдат подплатени с факти, каза Балабанов.

В момента има илюзия за промяна, която носи единството разочарование. Докато отсреща крещят, че сме част от мафията, ние сме длъжни да се опрем само на фактите, каза народният представител.

Всеки един от нас тук е изпратен, за да служи на обществото. Но напоследък, когато  говорим свободно и се придължаме към фактите сме мафиоти, каза Станислав Балабанов. И се възмути от атаката на "Продължаваме промяната" към президента Румен Радев. От вчера и президентът е част от мафията. Защо ли? Защото е свободен, независим и казва истината. Понеже тя, грозната истина не се хаерсва на Кирил Петков и Асен Василев, затова и презинеттът е част от мафия, каза Балабанов. И нарече това параван, зад който са скрити безхаберието и некадърността на кабинета.

Кой обслужва мафията и защити корупцията на "Капитан Андреево", попита Балабанов. И отговори - "независимият народен представител Георги Георгиев, който преди няколко седмици гласува с ГЕРБ, обслужвайки мафията.".

Балабанов бе категоричен, че премиерът Кирил Петков е "архитект на т.нар. френско предложение за Северна Македония, което предава българския национален интерес.

Няма нищо по-велико от усещането, когато си на страната на истината, каза Балабанов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай