Атанасов потвърди! Най-важната ротация

Нищо не е предрешено, увери той

Атанасов потвърди! Най-важната ротация | StandartNews.com

Съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов потвърди, че е част от най-важната ротация в държавата - председателят на парламента. Той съобщи, че е сред кандидатите за първия пост в НС, който ще се завърти заедно с ротацията при премиерите през март.

"Аз още от есента съм готов и смятам, че имам качества, но не е въпросът какво искам аз, а какво ще гласуват хората", заяви Атанасов преди заседанието на коалицията, което ще се състои при старта на новия пленарен сезон утре, предаде БНР.

На заседанието трябва да бъдат определени и номинациите на формацията за членове на Конституционния съд, като конкретните имена ще бъдат обявени утре.

На репортерски въпрос, че е било договорено при ротацията председател на Народното събрание да бъде Никола Минчев, Атанасов коментира: "Аз не знам за такава договорка. Това е дребнотемие. Според мене изключително важен е въпросът кой ще е председател на Народното събрание и нищо не е предрешено".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Мария
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи