Вторник,

Аталай: ГЕРБ преядоха с власт

От: Стандарт -
Аталай: ГЕРБ преядоха с власт
A
A
A

ДПС след всеки сериозен форум излиза с декларация, с което правим послания към обществото. Не за пръв път казваме, че управлението  провал, защитаваме тази теза,   откакто то беше създадено. Това е една сбирщина, каза депутатът от ДПС Рамадан Аталай в предаването „Офанзива с Лбо Огнянов” по Канал 3. Недоверието в управлението се създава ежедневно и то не само от Патриотите. Това недоверие последните дни ескалира, дори да вземем хакерския случай, допълни Аталай.

Този, който не можа да изплува е Цветан Цветанов. ГЕРБ се опитват по някакъв начин да отвлекат вниманието от това, което се случва в партията. Самото общество след като няма доверие към институциите, разбира се, че ние не можем да кажем, че то е стабилно и според нас няма как по този начин да продължи, каза още народният представител.

ДПС се опитва да се разшири демографски. ГЕРБ са в една такава ситуация, където вече един път преядоха с власт и второ дългото управление ги изхаби. При тях никога няма обновяване в редиците на местната администрация. Винаги кандидатите са едни и същи. Сега за първи път се чу, че има недоволство при кандидатите. Трябва да се направи анализ защо сега се изразява недоволството, не са ли видени грешките преди, следващите, които ще дойдат от какви страни ще бъдат кандидати. , каза Рамадан Аталай.

От последните 10 години има едно недоверие в изборния процес. Опитите, които направихме с последното изменение в изборния кодекс беше да направим всичко възможно намесата в членовете на комисията да бъде сведен до минимум и това се прави с машинното гласуване, каза депутатът от ДПС.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички