Атака била в Куба официално, с лични пари

Посещението съвпаднало с рождения ден на Гаджева; Сидеров ходи на плаж, защото не е "тюлен" и изглежда добре

Атака била в Куба официално, с лични пари | StandartNews.com

София. Посещението на Волен Сидеров и група депутати в Куба е било заради членството му в групата за приятелство и е било официално. За него от партията платили с лични пари, а пътуването случайно съвпаднало с рождения ден на народния представител Деница Гаджева. Това обясни самата тя в емоционални интервюта пред ТВ7 и Нова телевизия.

Пред бТВ пък колегата й Илиан Тодоров обяви, че не разпознава Сидеров на снимките по бански, които се завъртяха във вторник в интернет.

Докато Атака е била в Куба, в парламента в София се гласуваше бюджета за следващата година. Междувременно в интернет се появиха снимки на Волен Сидеров, който според публикациите към тях по това време е бил на плаж в Куба.

"Може ДАНС да разследва, ако искате. Съвпадна с рождения ми ден, много се радвам", потвърди тя. Гаджева обяви също, че командировката е платена с лични пари.

Тя не отговори и на въпроса по колко пари са дали за самолетен билет, който я изнерви.

Включването и в Нова телевизия също беше емоционално и водещите почти не успяха да й зададат въпроси.

„Волен Сидеров е на плаж. Това е прекрасно. Волен Сидеров може за си позволи да ходи на плаж за разлика от тюлена Борисов, който не може да си го позволи, или от Искра Фидосова, която също не може да си го позволи, просто защото изглежда доста добре за възрастта си", допълни депутатът.

Накрая Гаджева се ядоса и обяви, че Ани Цолова и Виктор Николаев изпълняват поръчка на американското посолство.

„Как можете да се показвате по телевизията, аз това не разбирам", попита тя, малко след това прекъсна телефонната връзка, а последващите опити от телевизията отново да се свържат с нея, бяха неуспешни.

Междувременно пред бТВ Илиан Тодоров не можа да си спомни къде точно са били в Куба. Той се съмнява, че на снимките с плажа е именно лидерът на Атака.

„Не виждам да е Волен Сидеров. Не знам къде сме били, за първи път бяхме в Куба, бяхме в Хавана и обикаляхме доста места", коментира депутатът от „Атака", уточнявайки, че морето и пясъкът на плажа може и да са тези на Обзор.

Финансирането на екскурзията до тази екзотична дестинация е станало по думите му с лични средства. Неговият престой бил 2500 лв. собствени пари.

Целта на посещението пък била „проучване на корените на колониализма".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай