Аспарухов: Случващото се с АБВ няма да донесе мобилизация

Аспарухов: Случващото се с АБВ няма да донесе мобилизация  | StandartNews.com

София. „Това, което се случва с АБВ, няма да донесе мобилизация на партията до такава степен, каквато си представяме ние. Независимо че е полезен един такъв диалог, това действие на АБВ аз лично не го одобрявам категорично". Това каза в интервю за бТВ Бриго Аспарухов, член на Националния съвет на БСП.

По думите му в левицата има много активен диалог и той е стар. Има доволни, има недоволни, но диалогът се води активно, обясни Аспарухов. 

Той заяви, че в една политическа формация, каквато е БСП, трябва да има активен диалог, но когато предстои сериозно изпитание, този диалог трябва да бъде насочен към това как да се спечели по-голяма част от гласовете на българите.

"Посланията, които праща АБВ към обществото е, че трябва да се провежда диалог вече на друго ниво. Какво значи друго ниво? В България другото ниво вече го имаме от 1989 година – обществото ври и кипи. Питам - защо в този предизборен период АБВ реши, че трябва точно в този момент да направи такъв ход? Това е вреден за БСП ход и решение", допълни Бриго Аспарухов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай