Асенов: Всички искат промяна, но само ние можем да я реализираме

Асенов: Всички искат промяна, но само ние можем да я реализираме | StandartNews.com

Всички искат промяна, но само ние можем да я реализираме. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Годеч Радослав Асенов по време на среща с жители на село Шума. На срещата присъстваха кандидатите за общински съветници и кандидатът на ГЕРБ за кмет на населеното място Йорданка Андреева, както и областният управител на Софийска област Росица Иванова, съобщи ГЕРБ.

Радослав Асенов представи пред жителите на Шума акценти от предизборната си програма. „Ще работя за изграждане на нова пътна и ВиК инфраструктура", заяви кандидатът на ГЕРБ. Той подчерта в приоритет в работата му ще е подобряване условията за живот в населените места в общината. „Ще работя за разкриване на нови работни места и не на последно място задържане на младите хора, предоставяйки им условия за развитие в родния град", заяви още той.

Хората от Шума споделиха най-наболелите си проблеми с кандидата за кмет. Акцент в разговора бе проблемите с ВиК мрежата и липсата на достатъчно места за добив на дървен материал за местното население. Жителите на Шума коментираха липсата на съдействие от страна на досегашното управление. Радослав Асенов пое ангажимент пред хората да им съдейства за разрешаването на проблемите. „Всеки ден ще бъде на разположението на гражданите", заяви още Асенов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай