Ас на ГЕРБ с люта закана. Думите му

Какво каза за изборите Александър Ненков

Ас на ГЕРБ с люта закана. Думите му | StandartNews.com

В ГЕРБ вярват, че ще спечелят изборите дори без хартиените бюлетини, които дават възможност за чувствителни промени в изборния резултат.

"Донякъде съм доволен, че днес не успяхме да гласуваме връщането на хартиените бюлетини за гласуване…Много искам да ги видя, когато загубят изборите, какво друго оправдание ще си измислят.

 п.с. Помислете отсега, колеги", написа преди минути Александър Ненков от ГЕРБ.

С гласовете на "Продължаваме промяната", "Има такъв народ", "Демократична България", "Възраждане", петима от нечленуващите в парламентарни групи депутати и двама от БСП парламентът отхвърли предложенията за удължаване на работния си ден.

Предложения за удължаване на времето, така че да бъдат гласувани и промените в изборния кодекс с връщането на хартиените бюлетини, направиха от ГЕРБ и БСП. И двете бяха отхвърлени съответно със 119 гласа "против", "въздържал се" срещу 112 "за" и 119 гласа "против", 'въздържал се" срещу 111 "за".

"Моля да спрете да взимате гражданите и залата за по-глупави от вас самите", обърна се Крум Зарков към Десислава Атанасова (ГЕРБ) и Георги Свиленски (БСП).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай