Апостолов: Никога не гласувам за себе си

Апостолов: Никога не гласувам за себе си | StandartNews.com

Никога не съм пускал бюлетина за себе си. Ако разчитам на това, не говори добре за мен. Вярвам на моите съграждани, моята партия и отбор са хората в община Симитли. Глас народен – глас божи. Само една бюлетина е достатъчна за избора ми. Местният лидер на голяма политическа партия Лиляна Айкова ми се обади малко след 06,00 часа и ми каза, че е гласувала за мен. Имам й доверие, така че вече съм кмет, заяви рано сутринта в изборния ден новият стар кмет на община Симитли – Апостол Апостолов. Той е единственият кандидат за управник. Градоначалникът получи безпрецедентна подкрепа. Той бе издигнат за управник от местна коалиция, както е винаги от 2003 г. насам.

Апостолов на практика обедини партии и коалиции, които са категорични опоненти, имат принципни различия и нетърпими взаимно идеология и философия.

„Предрешеният ми избор радва и ангажира. Радва, защото категоричната подкрепа, която получих, показва, че община Симитли се управлява в синхрон, консенсус. Доказателство е за това, че общината е отворена за всеки, че аз като кмет чувам и слушам. Категоричната подкрепа означава, че все още имам потенциал. Вярвам, че ще оправдая високото доверие, което винаги съм имал от избирателите, а вече и широката партийна подкрепа", твърди бъдещият кмет на община Симитли.

Още в 07,30 часа той и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства на местната коалиция бяха благословени от отец Яне в църквата „Св. Димитър" в село Брежани.

Молитва за благополучие и спорна работа прочете свещеникът. По традиция от 2003 година, когато изборите бяха на Димитровден и кметът Апостолов спечели първия си мандат, така и днес ден преди празника той и останалите от коалицията се събраха в храма. „Дано Бог да е с всички Вас, които работите за благото на хората, за да продължава да се развива община Симитли и всички хора да живеят в добро", каза отец Яне.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай