Антони Тренчев излезе чист пред детектора на лъжата

Антони Тренчев излезе чист пред детектора на лъжата | StandartNews.com

Полиграфът констатира, че той казва истината и никога не е участвал в корупционни схеми

София. Четвъртият в листата на Реформаторския блок в 24-ти МИР Антони Тренчев и колегата му Настимир Ананиев от 23-ти МИР излязоха чисти пред детектора на лъжата. Двамата се подложиха на полиграфа публично вчера на специална апаратура, която очакваше всички достойни политици на пл. „Александър Невски".

Въпросът, на който Антони Тренчев отговори е „Участвал ли сте някога в корупционни схеми с държавни служители?" и детекторът показа, че категоричният отговор не е верен. Настимир Ананиев отговори на същия въпрос също с отрицателен отговор. „Изпращаме резултати на всички медии, както обещахме вчера", каза Антони Тренчев.

Инициативата с детектора на лъжата е на Антони Тренчев, който провокира всички лидери на конкурентните партии като им изпрати лични покани да се явяват пред детектора. Като наложили се политици, които са във властта отдавна, те трябваше да отговорят публично на въпроса „Изкарахте ли пари от политиката?". Нито един действащ политик, обаче, не посмя да подложи на детектора пред очите на избирателите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай