Ангелкова поема изборите в София-област

Тя и Мирослав Петров са новите областни координатори на ГЕРБ за София-област и Плевен

Ангелкова поема изборите в София-област | StandartNews.com
  • Тя и Мирослав Петров са новите областни координатори на ГЕРБ за София-област и Плевен

Николина Ангелкова ще отговаря за местните избори в София-област. Министърът на туризма е новият областен координатор на ГЕРБ-София област, реши Изпълнителната комисия на управляващата партия. Тя ще има и трима координатори - Борислав Борисов, общински ръководител на Община Костинброд и народните представители от ГЕРБ – София област Мартин Тинчев и Валентин Милушев. Те ще отговарят за различните общини в областта.

„Работата в екип винаги дава резултати. Сигурна съм, че заедно ще продължим да развиваме София област“, коментира Ангелкова и добави, че започва срещи във всички населени места в Софийска област.

С друго свое решение ИК на ГЕРБ утвърди за областен координатор на партията в Плевен Мирослав Петров. Губернаторът на област Плевен вече беше представен пред структурите на партията в четвъртък. Тогава той заяви: “Ще направя всичко възможно да обедния ПП ГЕРБ – Плевен. Това е и задачата, която ми възложи Изпълнителната комисия на партията, която ме назначи. Като областен управител, какъвто съм в момента за област Плевен имам визията за проблемите – глобални, териториални, както и отделно в самата партия така, че ще се опитам да направя всичко, за да обединя партия ГЕРБ в Плевен“.

Рокадата в Плевен бе направена заради лошото представяне на ГЕРБ на евровода. Как е възможно, толкова пари налива държавата в града, а там дори кмет нямаме, възмути се Борисов на конгреса на ГЕРБ.

Кандидатурата на Петров бе представена от Красимир Велчев, член на ИК и депутат от ГЕРБ. Той съобщи, че лошите изборни резултати са следствие от разделението в плевенската структура. Това не е допустимо за една партия, каза Велчев и допълни: "Плевен е град с история и не е без значение в един такъв прекрасен град, ГЕРБ да е с незадоволителни резултати. Надяваме се, че г-н Петров ще направи така, че да обедини всички и при срещата с актива мисля, че положихме едно много добро начало, защото всички се убедиха в това, че от разправии и разделяне на лагери никой не печели, а е точно обратното. Много неща се правят от Правителството и от партията и както е казал народът, на една каца с мед е достатъчна една лъжичка с катран, за да се развали всичко“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай