Американският посланик на среща при Радев

Обсъдено бе и стратегическото партньорство между България и САЩ

Американският посланик на среща при Радев | StandartNews.com

Връзката между политическите цели и разработваните на тяхна основа стратегии и изучаването и анализът на стратегическите и оперативни аспекти в съвременните военни конфликти обсъдиха на среща в президентската институция държавният глава Румен Радев и представители на Военновъздушния колеж (Air War College) в САЩ, където Радев е учил. В срещата участва и посланикът на САЩ у нас Кенет Мертен, съобщи прессекретариатът му. 

В рамките на разговора беше обсъдено и стратегическото партньорство между България и САЩ, както и модернизацията на българските въоръжени сили.

Румен Радев връчи Почетния знак на държавния глава на полк. Ерик Питърсън от Военновъздушния колеж, а от името на колежа той поднесе на държавния глава плакет в знак на признателност за неговата подкрепа за провежданата от колежа изследователска програма в областта на сигурността.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи