АБВ-Сливен: БСП не са научили истинските уроци

Иван Славов

АБВ-Сливен: БСП не са научили истинските уроци | StandartNews.com

БСП не доказват, че са научили истинските уроци. БСП не показва с действията си, че оценя своята роля. След като не може да я оцени, вероятно ще се намери някой друг да направи това. Това обяви пред журналисти в Сливен депутатът от АБВ Иван Славов, който е бивш председател на БСП-Сливен и някогашен червен депутат.

"Но дали ще бъде на цената на широко взаимодействие - това е предизвикателен въпрос, който стои пред всички", заяви Иван Славов. Той заяви, че партия АБВ има поне две сериозни кандидатури за президент и това са на Георги Първанов и Ивайло Калфин. Вече е започнал диалог за евентуална коалиция за предстоящите избори с различни партии, които не са задължително в определен политически спектър, а са национално отговорни, заяви Славов. На местните избори през есента на миналата година той открито подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев. В понеделник това направи председателят на общинската структура на АБВ под Сините камъни Георги Атанасов.

"В Сливен АБВ поддържа същата позиция, каквато е и в национален план. Подкрепяме всичко, което е в интерес на гражданите и сме против, когато не е в интерес на гражданите. Тогава излизаме с позиция. Досега в Сливен не е имало такъв случай, щом не сме излезли с позиция", каза Георги Атанасов.

Кметът на град Кермен Живко Жечев, който е в националното ръководство на АБВ, изрази изключителното си задоволство от взаимодействието с кмета на Сливен. "Изключително добре работим с господин Радев и общинската администрация. Вече имаме изнесен пункт на Бюрото по труда в Кермен, а се наложи да се справяме и с природни бедствия", каза Живко Жечев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай