АБВ се разцепи

АБВ се разцепи | StandartNews.com

София. АБВ се разцепи три месеца преди евроизборите. Пръв редиците на сдружението напуска Нидал Алгафари. Медийният специалист обяви решението си във Фейсбук. Той е огорчен от Георги Първанов, който пренебрежително го определи като човек "от експертното обслужване". Алгафари цитира френския ПР специалист Лерой, според който професията е "комплекс от координирани действия за въздействие върху общественото мнение, насочени да се изменят в полза на организацията нагласите и поведението на хората". "Разбирането за ПР не включва да стоя мирно, да викам до полуда "Осанна" и когато пресъхнат устните на някой, да изтичам бързо за вода!", казва Алгафари. И допълва: "Искрено съжалявам, че така грозно се бях заблудил, но сам съм си виновен". Той призна, че заради негов приятел е присъствал на заседание на АБВ вчера. Сбирката не променила решението му. "Няма шанс да се върна, те прекрачиха всякаква граница", каза медийният експерт пред "Стандарт".

 

Грешките на Алгафари:

 

Имах кауза, която за даден момент е приемлива за някой, а после се оказа, че няма нужда от хора с каузи.

Въобразих си, че съм част от колектив, а се оказа, че съм техническо лице по обслужването!

Когато някой те предаде един, втори път, трети път, а аз продължавам да падам в същата дупка, не е само грешка, а пълно слабоумие!

Не съобразих, че в монархия трябва да си поданик, а не мислител!

Да се хвърляш на амбразурата и да даваш всичко от себе си с плам, да залагаш името и реномето си само защото си от експертното обслужване си е наистина... вселенска глупост!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай