Сряда,

АБВ Бойчиновци се върна в БСП, Миков ги прие

От: Failed to load user -
A
A
A

Цялата организация на АБВ от община Бойчиновци начело с председателя на структурата Десислав Денков хвърлиха членските си карти и поискаха да се върнат в БСП. Това стана днес на среща със соцлидера Михаил Миков в с. Лехчево.

"Случилото се е знаково. Добре дошли у дома - при голямата лява идея, която тази година ще отбележи 125-ата си годишнина", обърна се към тях Миков. По думите му БСП я има заради обикновените хора, които искат по-справедлив и достоен живот. Той благодари на Десислав Денков, че отстоява позиции и идеи.

"И когато вижда, че тези, които са му обещали да вървят заедно, не го правят, има силата да каже, че той има своя път, макар нелесен". "Няма как да казваш, че си ляв, и да вдигаш възрастта за пенсиониране, да гласуваш за отнемане на онези 10% данък от хората с минимална работна заплата, да приемаш закон, с който от бюджета се заделят средства и за частни училища", обърна се към червените симпатизанти председателят на БСП.

"Много хора ще се опитат да спрат социалистите по техния път. Но силата на левицата е в това, че тя представлява мнозинството в България - онези 80-90%, които не приемат, че крайните неравенства у нас трябва да бъдат норма", каза Михаил Миков.

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички