Фандъкова иска край на замерянето с компромати

 Фандъкова иска край на замерянето с компромати | StandartNews.com

София. „Моят избор за заместник-председател на партията, както и изборът на кмета на Бургас Димитър Николов, показва, че бихме искали да има повече прагматизъм в политиката". Това каза кметът на столицата Йорданка Фандъкова в предаването "Събуди се" по Нова. Тя обясни, че иска замерянето с компромати да спре.

 

"Когато има сигнали за нередности, някакви подозрения – има компетентни институции, които трябва да се уважават. Това е демокрацията, ние разчитаме на тези институции", каза още Фандъкова. И изтъкна, че работата на градоначалниците е да бъдат сред хората.

 

Кметът на София обеща в Изпълнителната комисия на ГЕРБ да защитава принципите и тезите, които винаги е защитавала, а именно „работата за София, образованието, културата, сфери, в които съм работила и съм експерт от много години".

 

„Политиката стана мръсна дума благодарение на това, че се завъртя около сценарии, опорни точки, а не около работата. Доверието се връща само с работа – това е моята философия", добави Фандъкова. Тя бе категорична, че партийната й работа няма да й пречи на задълженията в Столична община.

 

Стандарт Нюз припомня, че Йорданка Фандъкова бе избрана за заместник-председател на ГЕРБ миналата неделя на конгреса на партията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай