200 активисти на ГЕРБ в Кочан дадоха старт на кампанията

200 активисти на ГЕРБ в Кочан дадоха старт на кампанията  | StandartNews.com

Благоевград. 200 активисти и симпатизанти на ПП ГЕРБ се събраха в неделя вечер в село Кочан и заедно с кандидатите за депутати откриха предизборната кампания в община Сатовча. Областният координатор на партията и втора в листата Даниела Савеклиева представи кандидатите за народни представители.

”ГЕРБ няма да води популистка кампания. Няма да заблуждаваме хората и да даваме обещания, които не можем да изпълним. Силата на ГЕРБ е в това, че винаги казва истината и предлага реалистична програма. Направихме и грешки, но стореното от нас не е малко. През изминалите години върнахме доверието на Европа в България. А то бе изгубено заради корупционните схеми и измамите на Тройната коалиция. През нашия мандат европейските фондове бяха размразени и с тях успяхме да модернизираме България. За инфраструктурни проекти бяха инвестирани над 6 млрд. лв.”, заяви Савеклиева.

„Кочан е знаково място, тук през 2009 г. един лидер обяви, че той разпределя порциите на финансирането от държавата, ние обаче го опровергахме. Опровергахме и още едно твърдение на нашите опоненти – че тютюнопроизводството, вашият основен поминък,  загива. Имате субсидии за референтен период, последните три години субсидията е на стойност 73 млн. лв. Махнахме обръчите от фирми, които ограбваха труда ви. Създадохме конкурентна среда, което даде възможност за увеличаване на изкупната цена”, каза още четвъртият в листата Георги Андонов от Гоце Делчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай