Знакова синоптичка издаде голяма тайна! Обидата

Едно от малкото лица със стойност в тази рубрика

Знакова синоптичка издаде голяма тайна! Обидата | StandartNews.com

Придобилата голяма известност през годините Христина Балинска винаги се е радвала на зрителски симпатии, но не заради някаква куха провокативна визия или крака до сливиците, а заради компетентността си. Водещата на прогнозата за времето работеше дълги години в Би Ти Ви и бе единствената, която имаше образованието на метеоролог. За разлика от хубавиците, които дойдоха впоследствие и заради които тя беше подло уволнена.

Балинска изгуби мястото си в телевизията заради Натали Трифонова, която няма и грам от професионалния й опит и знания, но пък знае как да се фръцка пред камерите. Именно това е нанесло жестока обида и огорчение на Христина, която за първи път признава, че е набор 66, тоест на 57 години.

Тя с болка констатира, че винаги е трябвало да крие възрастта си, за да не й се подиграват и да не я сравняват с останалите хубавици като Никол Станкулова, като Деси Банова, като Гери Малкоданска и всяка друга, появила се пред картата на България, гърла.

"Жалко е, че у нас все повече не се ценят качествата и професионализма, а се гледа предимно визията. Може и да не съм права, но за мен това е плоско, пошло и обидно", споделяла е през годините на колеги Балинска.

Тя е разведена със съпруга си, но е задържала фамилното му име, на което има правото и по закон. В момента синоптичката работи в БНТ, която, за разлика от Би Ти Ви, показа, че я цени и й предложи място в редиците си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай