Златна треска обхвана България

Златото е сред най-ценните метали, познати на човечеството

Златна треска обхвана България | StandartNews.com

Златото е сред най-ценните метали, познати на човечеството. То е популярно още от древността, когато е било достояние само на най-богатите. През  средновековието алхимиците дори се опитвали да превърнат различни субстанции в желания благороден метал. Добивът на големи количества злато започва през XIX век в Северна Америка. Тогава в Калифорния един обикновен човек открива буца злато в приток на река. Това предизвиква истински бум сред населението и хиляди мъже започват да прииждат към Калифорния в търсене на бързо богатство.

България също е страна, богата на златни залежи. У нас всяка година се добиват над 10 тона от благородния метал!  Без да е нужно да ходиш с кирка и лопата или да ставаш алхимик, родното тото всеки ден вече 62 години дава шанс на българите да станат по-богати. Отскоро в търговската мрежа е пусната и най-новата моментна лотарийна игра на СПОРТ ТОТО – „Спечели 500 000 – Златна треска“. Талонът дава шанс да се превърнете в истински златотърсачи. Късметлията, който открие 12 златни кюлчета, ще спечели невероятната сума от 500 000, а други трима ще имат възможност да грабнат по 50 000 лева!

Всеки талон дава цели 25 шанса за печалба.  Приключението, от което може да се завърнете в пъти по-богати, не е за изпускане.

От тотализатора напомнят на всички лоялни играчи да представят своята ТОТО КЛУБ карта, когато правят залози или купуват талони. По този начин те трупат точки в двете промоционални кампании на програмата за лоялност – „ТОТО КЛУБ“. Тя дава шанс за страхотни бонус печалби без допълнителен залог!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай