Понеделник,

Защо 4=3 в курорта Мальовица през март?

От: Стандарт -
Защо 4=3 в курорта Мальовица през март?
A
A
A

От началото на ски сезона от комплекса Мальовица обявиха няколко приятни изненади за гостите на курорта, които срещнаха огромно одобрение от клиентите. Почти всички бяха свързани с намаления на цените, както на ски услугите, така и за настаняване. От курорта решиха да зарадват любителите на планината през зимата с още добри предложения и през месец март.

            Поредната примамлива оферта за посещение на Мальовица е за втората половина на месец март. От комплекса обявиха, че всички гости на хотел Мальовица, които резервират 4 или повече нощувки, получават 1 безплатна. В цената са включени настаняване в реновирана стая, много добра закуска, паркинг, WiFi и ползване на уелнес зона. Каква по-добра оферта?

            Пистите Ръждавица и Улея Стената, които са гордостта на курорта, са подходящи, както за средно напреднали, така и за хората с достатъчно практика в карането на ски и сноуборд. В курорта има и специално обособен учебен плац за всички онези, които за първи път се качват на ски или сноуборд. Предлагат се и индивидуални и групови уроци от учители.

            През тази година децата от 7 до 12 години ползват ски карти в курорта на по-ниски цени, а всички деца до 7 години могат да карат ски и сноуборд напълно безплатно.

В последната година курортът Мальовица претърпя огромна промяна. Ски съоръженията са обновени, монтирано бе осветление по ски пистите, а едноименният хотел бе изцяло ремонтиран и посреща гостите си в модерни стаи и прекрасен ресторант със стъклена фасада, с гледка към връх Мальовица. Посетилите курорта показват одобрението си за всички промени с охота в социалните мрежи с множество снимки и положителни отзиви. Доказателство за положителната промяна в курорта идва и от оценката от 9,2 в най-голямата платформа за хотелски резервации.

            От курорта Мальовица обещаха специални промоции и през априлската ваканция, които ще обявят съвсем скоро.

           


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички