Юлските промоции на Мальовица привличат любителите на планината

От юли влизат в сила промоционални летни цени с допълнителна отстъпка за любителите на планината

Юлските промоции на Мальовица привличат любителите на планината | StandartNews.com

На час и половина от градския шум, летните жеги и димните газове от колите, без които не можем по софийските улици, се намира възроденият комплекс Мальовица. На 1700 метра надморска височина, стигайки по китен асфалтов път между вековните борове, времето тече по различен начин. Въздухът е кристално чист, а гледката към величествения връх Мальовица ти спира дъха.

И докато съвременните курорти се стремят към промяна на облика, към превръщане на огромните хотелски комплекси в мини градчета, то тук трендът е точно обратен. Фасадата и външният облик на Хотел Мальовица са запазени в типичния алпийски стил, но прекрачвайки прага, можете да се насладите на комфорта, предлаган от най – модерните уелнес центрове, просторни фамилни стаи и панорамни витрини на сауната, джакузитата и ресторанта.

Не случаен е интересът в последните години на все повече семейства с деца именно към този курорт. Спокойствието, комбинирано със забавления за малчуганите сред невероятната природа, са изключително преимущество. На територията на хотел Мальовица вече има изграден детски кът, а на Меча поляна и в околностите на комплекса децата могат да се възползват от възможностите за спорт и приключения. На  Меча поляна забавленията предстоят. Пистата за ски ще бъде преобразена със специална настилка и съвсем скоро ще се превърне в писта за спускане с туби. В процес на изграждане е и въженият град и батут, който още този месец ще може да изстрелва до 4 души на височина 8 метра. Съоръжението може да радва не само децата, а и възрастни, защото максималното тегло на всеки скачащ е 90кг.

От юли влизат в сила и промоционални летни цени с допълнителни  10% отстъпка за любителите на планината.  „Стремим се да създадем уют и забавления, които обаче да са съвместими с планината. Нашите гости обичат и ценят природата, за това и идеите ни за развитието на комплекса изключват шумни денонощни заведения и търговски центрове. Ние предлагаме качествена почивка с всички съвременни удобства сред тишината и зареждаща невероятна природа.“ казва управителят на хотел Мальовица Янко Аврамов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай