Времето се побърка. Бележи рекорд

Облачността ще е значителна

Времето се побърка. Бележи рекорд | StandartNews.com

Времето се побърка. Днес ще е необичайно топло за февруари като ма места ще има температурни рекорди – над 18 градуса. В планините обаче ще вали сняг.

Облачността ще е значителна, но само на отделни места в Западна България и планинските райони ще превали слаб дъжд. Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца.

Ще духа слаб, в Източна България - до умерен вятър от юг-югоизток. Минималните температури ще са между 6° и 11°, а максималните ще са предимно между 13° и 18°.

В София минималната температура ще е около 8°, максималната - около 13°.

В планините ще бъде облачно и мъгливо. В масивите от Западна България и по старопланинското било ще има валежи от сняг, под около 1800 m - от дъжд. Ще духа умерен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 7°, на 2000 m - около 1° .

Над Черноморието ще бъде предимно облачно, сутринта с намалена видимост. Карайте внимателно. Без валежи. Ще духа до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 12° и 16°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи