Времето се обръща. Цяла седмица изненади

Максималните температури днес ще са между 12° и 17°, в София - около 12°

Времето се обръща. Цяла седмица изненади | StandartNews.com

Времето днес ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Преди обяд на места в низините и котловините ще има мъгла. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са между 12° и 17°, в София - около 12°.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд от запад облачността, средна и висока, ще се увеличава. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, който постепенно ще се ориентира от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около минус 2°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 9° и 14°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

В петък ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще бъде от юг-югозапад, до умерен. Температурите ще се повишават; в петък и събота минималните ще са над нулата, а максималните - около и над 15°, през втория ден на отделни места до 20°. Повече облачност ще има над Рило-Родопската област и там е възможно да превали слабо. В неделя вятърът ще се обръща от югоизток и ще се усили. Ще има по-значителни увеличения на облачността, на отделни места в северозападните и планинските райони ще превали, предимно слаб дъжд. Ще се задържи топло за периода с минимални температури между 5° и 10°, максимални - предимно между 13° и 18°. През първата половина от новата седмица ще преобладава облачно време, повишава се вероятността за валежи, на повече места в западната половина от страната и в понеделник. Вятърът ще се ориентира от изток. Температурите бавно ще се понижават, в понеделник дневните, във вторник и сряда - и минималните.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
KROFT
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи