Четвъртък,

ВМРО скочи на гей парада. Марш в защита на семейството

От: СТАНДАРТ -
1684
ВМРО скочи на гей парада. Марш в защита на семейството
A
A
A

Две контра шествия ще има днес в София – гей парадът "София прайд" и Марш на традиционното християнско семейство.

"София прайд" ще започне в 14 ч. и ще продължи до 22 ч. Шествието ще тръгне от Паметника на съветската армия, през бул. "Цар Освободител", бул. "Васил Левски", ул. "Г.С.Раковски" и ще приключи отново пред Паметника на съветската армия.

Това сборище, наречено „София прайд“, е позор! Гей парадът, който ще се проведе утре в София е демонстрация на извратеността. Поредният опит за показно отричане на семейството като основа на обществото, обяви в същото време ВМРО. И призова всички български граждани „да подкрепят МЕСЕЦ НА СЕМЕЙСТВОТО, организиран от Сдружение РОД на 18 юни, събота от 15.00 ч. пред храм „Св. Неделя“.”.

Нека заедно покажем, че нормалността има място в българското общество, заявиха воеводите.

Ние от ВМРО преди 3 години спряхме Истанбулската конвенция. Конституционният съд я обяви за противоречаща на българския Основен закон. Дори и БПЦ вчера се обяви срещу позорния „София прайд“, но и това не трогна кмета на София Йорданка Фандъкова и тя го разреши, въпреки входираната декларация и от общинските съветници на ВМРО в СОС – Карлос Контрера, Михаил Петров, Владимир Митов и Димитър Антов, се казва още в декларация на ВМРО.

Ето какво още се казва в декларацията на ВМРО:

В същото време правата на тези, които истерично крещят полуголи по улиците, са напълно гарантирани от законите на Р България. И няма ясна обосновка срещу какво протестират. За нормативните разпоредби полът няма значение, както и сексуалната ориентация.

Има закони и те са еднакви за всички дееспособни граждани. Законите не делят хората на гейове, лесбийки, би-три– сексуални, на травестити и още там каквито измислени подвидове има. За законите българските граждани са равни.

В природата има два биологични пола – мъжки и женски. За нас от ВМРО семейството е от мъж и жена и техните деца. Това е записано и в Конституцията на Република България. Всякакви опити за поредната подмяна, представена като „промяна“ и напудрена обилно с брилянтин и пера, е чисто и просто насилствено налагане на принципи и правила, напълно несъответстващи с нравите, религията, морала, културата и законите в България.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com