ВИДЕО: Спирки дават топлина срещу човешка топлота

ВИДЕО: Спирки дават топлина срещу човешка топлота | StandartNews.com

Торонто. Отопляеми спирки на градския транспорт в минусовите температури - въпреки меката зима и в България си мечтаем за нещо подобно. А за жителите на Канада това е мечтан подарък, защото този сезон Северна Америка преживя рекордни студове и снежни бури, които прекъснаха електричество, водоснабдяване и пътища в големи области от континента. Студът и топлотата от човешкото общуване са главните герои в клип, който развълнува десетки хиляди хора в социалните мрежи. 

 

"Тази зима моментите на топлина са малко и отдалечени един от друг", започва рекламата на батериите Duracell. Те са разработили спирка на градски транспорт, в която се включва отопление, когато човешка ръка докосне панелите от двете страни на конструкцията. Уловката е, че сам човек не може да се протегне толкова. Трябва няколко души да допрат ръцете си, за да затворят веригата и да се насладят на мечтаната топлина. 

 

"В Канада имаме студени зими, но имаме и хората до нас", е посланието на клипа, предизвикал усмивки у всеки, който някога е чакал на леденостудена спирка. Той напомня, че човешкият контакт и общуване дава най-много топлина, дори в най-студената зима. 

 

Вижте видеото:


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай