Васко Кръпката: Управлява ни Бай Мачо

Музикантът с нова песен

Васко Кръпката: Управлява ни Бай Мачо | StandartNews.com

Управлява ни Бай Мачо. Това заяви емблемата на седесерските митинги от зората на димокрацията Васко Кръпката в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по Нова нюз. Така музикантът, който изпя „Комунизмът си отива” отговори на въпроса на Огнянов: „Зелени чорапи или червени каски?”.

Аз винаги съм бил синя каска – двама като се сбият, отивам да ги разтървавам, засмя се Кръпката. И продължи: „Не съм съгласен с цялото това нагнетяване, което прави президентът”. Не съм съгласен с цялото настървение, с което президентът говори за нашия живот, с тази злоза. Абе и аз го живея този живот, другарю президент, не са чак такива отвратителни нещата, каквито ги говорите, заяви Кръпката. И допълни: „Излиза на Нова година и прави някаква страшна сеч, а не реч. Но това е следствие на цялото чалгаросване на нацията. В средата на 90-те години мутрите с бухалките наложиха чалгата и резултатът е, че днес ни управлява Бай Мачо. Дали е с зелени чорапи или с червена каска, той си е същият – злобен.”.

Без да съм социолог и политилог мога да кажа, че ще има голямо олевяване – много хора останаха без работа, много фирми пострадаха в пандемията, прогнозира как ще протекат изборите Васко Кръпката. И съобщи, че има нова песен, в която се пее, че комунизмът може да се завърне. Тя се казва „К`во става, бе хора”.

Всичко е в нашите ръце, имаме избор. Винаги на изборите има хора, които не са обвързани с БСП, с мутрите, с чалгата, но те вземат най-малко гласове, каза Кръпката. И призова всички да гласуват. Защото по думите му Бай Ганьо е „цвете в сравнение със сегашните мачовци”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай