Съобщение от ТЕЦ Бобов Дол

Максималните температури ще бъдат между 9° и 14°

Съобщение от ТЕЦ Бобов Дол | StandartNews.com

Във връзка с публикуваната в медиите информация, че работник от ТЕЦ Бобов Дол е с положителна проба за COVID 19  бихме искали да уведомим, че нашият служител не е бил на работното си място от 30.03.2020год, тоест от  тогава  до днес са минали повече от задължителните 14 дни. Той отговаря за дейности, които се периферни за централата, а именно свързани с жп инфраструктурата, която е странично звено за ТЕЦ Бобов дол.

 

От началото на извънредното положение  изпълняваме  всички указания  на Министерството на здравеопазването, като провеждаме засилени противоепидемични дейности в работните помещения, в това число: дезинфекция и проветряване, инструктаж за спазване на личната хигиена на работещите и недопускане на територията на предприятието на служители или външни лица с прояви на остри заразни заболявания.

 

Нашият служител е под карантина и  се чувства добре, за щастие няма сериозни симптоми. Ние и целият екип на ТЕЦ Бобов Дол му пожелаваме бързо оздравяване!

 

До момента нямаме индикации за други наши служители, които да имат здравословни оплаквания. Провеждаме необходимите действия по  бързо тестване на нашите работниците за наличие на вирус COVID – 19, според преценката и указанията на българските здравни власти.

 

Както вече посочихме, за нас здравето на всички наши служители в дружеството е от първостепенна важност и за това  спазваме изключително стриктно  всички противоепидемични   мерки за безопасност съгласно обявеното извънредно положение и заповедите на Министерството на здравеопазването. Продължаваме да работим с цел гарантиране енергийната сигурност на страната в Югозападна България.

 

С общи усилия, упоритост и дисциплина ще успеем да се справим!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай