Понеделник,

Цяла нощ търсят рибарите. Драмата расте

От: СТАНДАРТ -
3621
Цяла нощ търсят рибарите. Драмата расте
A
A
A

Бургас не спа. Цяла нощ спасители издирваха двамата моряци, които изчезнаха в езерото „Мандра” и втори ден няма следа от тях. Все още няма резултат от издирването.

Езерото "Мандра" е обследвано с термо камера от 5 различни и отдалечени една от друга точки. Нощната операция по издирването на двамата мъже продължи близо три часа. В нощното издирване са участвали екипи на Oбщина Бургас, Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури и полицията, предаде БНТ.

Вчера от Областната дирекция на МВР обявиха, че в езерото се издирват двама мъже. Те влезли във водите му с гумена лодка на 27 ноември около 23:00 чaсa. Тази сутрин при подходящи метеорологични условия издирвателните мероприятия ще продължат.

В случай на възможност от местната полиция призовават в оперативно-издирвателните дейности да се включат и доброволци с лодки, оборудвани със спасителни жилетки, които да подкрепят сформирания екип с жива сила по вода.

Тази сутрин при подходящи метеорологични условия издирването ще продължи от 10 часа, сборен пункт е дигата за село Твърдица, съобщава бТВ.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com