Търсят кръв за Денди след опита за убийство

Светският хроникьор е транспортиран в Университетската болница "Света Анна"

Търсят кръв за Денди след опита за убийство | StandartNews.com

Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди, срещу когото бе извършен опит за умишлено убийство, е в тежко състояние в столичната УМБАЛ "Света Анна" и се нуждае от кръводарители, съобщи актрисата Касиел Ноа Ашер в профила си в социалните мрежи.

Виж ощеБез малко да убият Денди в собствения му апартамент

Вчера от Софийската градска прокуратура съобщиха, че в периода от около 14 часа на 17 февруари до около 1.50 ч. в апартамент на улица "Св. Иван Рилски" в София е извършен опит за убийството на Милчев. Сигналът е бил подаден от друг човек, след като Денди е бил открит в безпомощно състояние в жилището. Извършен е оглед на местопроизшествието, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели. Извършват се и оперативно-издирвателни мероприятия. Предстои назначаването и на експертизи.

Светският хроникьор е транспортиран в Университетската болница "Света Анна", а желаещите да дарят кръв могат да го направят утре в Националния център по трансфузионна хематология, като съобщят имената на Любомир Милчев, а след това занесат бележката в лечебното заведение.

"За сега ни остава само да се молим Денди да има късмет! Който желае да дари кръв / има нужда / може да го направи още утре в Национален Кръводарителски център на името на Любомир Илиев Милчев. От там дават бележка, която носите в Окръжна болница св. Анна! А от понеделник можете да кръводарите и в самата Окръжна. Но аз ще ида утре - защото нещата са спешни", призова Касиел Ноа Ашер, цитирана от dir.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай