Три ключови ползи от лазерната хирургия на простатата с Тулиум 200 вата

Три ключови ползи от лазерната хирургия на простатата с Тулиум 200 вата | StandartNews.com

Операция на простата се назначава от уролог на мъже с уринарни нарушения, причинени от увеличената тъкан на жлезата. Лазерната хирургия е максимално безопасен и надежден метод, който решава проблема бързо и нетравматично. Сред съществуващите лазерни системи Тулиум 200 вата е с водеща мощност и прецизност. В България само специалистите на МЦ Лейзър Мед работят с тази технология.

Какво го прави толкова добър?

1. Използва лазерна енергия, с която простатата се изпарява. За разлика от отворената операция със скалпел или ТУР (трансуретрална резекция) с ток, лазерната операция протича напълно безкръвно. Липсата на разрези, кървене и шевове елиминира риска от сраствания, както и значително съкращава времето за възстановяване.

2. Най-голямата възможна мощност (200 вата) позволява да се изпаряват всякакви обеми на простатата при редуцирано оперативното време.

3. Водещата прецизност при проникване в тъканта (само 0,2 мм) прави възможно премахването на увеличената простата до капсулата й, което гарантира справяне с уринарните смущения.

За да се назначи лазерно лечение, лекарят трябва да се запознае подробно с оплакванията на мъжа и със състоянието на простатата. Сега в Лейзър Мед – София, Варна и Стара Загора ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА е с разширен пакет от изследвания НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ. Включва: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА и трансректално ултразвуково сканиране.

Трансректалното ултразвуково сканиране е съвременен неинвазивен метод за ранна диагностика на доброкачествена хиперплазия, карцином, киста, камъни или възпаление на простатата. Отличава се с оптимизирана точност и информативност при определяне на състоянието на простатната жлеза и органите в съседство. Препоръчва се както с профилактична цел, така и при наличие на оплаквания, свързани с нарушения във функционирането на уринарната система.

Какви са предимствата за мъжа?

• Сканира всички зони на жлезата.
• Дава бързи и прецизни резултати.
• Предоставя качествена информация за размерите, плътността и структурата на меките тъкани.
За повече информация потърсете специалистите от МЦ Лейзърмед:
тел. 02 4 760 760, моб. 089 952 11 01, www.lazermed.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай