Трагедия - 4-годишно момченце издъхна след падане

Ужасният инцидент се е разиграла в Пазарджик

Трагедия - 4-годишно момченце издъхна след падане | StandartNews.com

4-годишно момченце е паднало през прозорец от 7-ия етаж на жк блок в Пазарджик и е издъхнало. Това потвърди говорителят на местната Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов.

Трагедията се е разиграла в блок на ул.“ Панайот Волов“ № 20 в жилищен комплекс“ Запад“. Блокът се намира точно срещу автобусната спирка на градския транспорт, а пред входовете има градинки.

Тялото на детенцето е паднало на плочника. Сигналът за нещастния инцидент е получен около 19,40 ч. Към мястото незабавно са били изпратени автопатрули на РУ-Пазарджик и екип на "Спешна помощ". За съжаление, медиците са констатирали смъртта на малкото момченце.

Полицейските служители са установили, че детето е 4-годишно, паднало е от 7-ми етаж, от стая в апартамента на баба си и дядо си. По същото време в жилището са били и родителите на детето.

Според първоначалните данни то е отишло в една от стаите, успяло е да отвори затворен прозорец и се е надвесило от него. Последвало е падане от 7-мия етаж, в резултат на което е настъпила смъртта на детето.

Явно детето е било по-палаво и е успяло да отвори само прозореца в една от стаите, докато възрастните хора си говорели в хола и не са забелязали неговото отсъствие.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай