Това закусват в болницата на Лом

Това закусват в болницата на Лом | StandartNews.com

Неизвестна жена от Лом, която е в болницата, публикува в социалните мрежи закуската си, предаде "Трибали". По-добре е от нацистки лагер, но все пак - филия хляб и малко маргарин едва ли ще стигнат на болен човек..

„Закуската от тази сутрин в Ломската болница! Дали доктор Савков закусва така? На път съм да му я сервирам!", пише разгневена жената. Оказва се, че в лечебното заведение в града сервират именно това меню и то на сърдечно болни хора. Естествено коментарите не закъсняват и всеки един потърпевш бърза да разкаже история от преживяванията си в болницата.

„Виждала съм и по-лоши от тази закуска! Де само храната да е зле, в ломската болница всичко е един фарс, изнудване, мизерия и лош персонал. Естествено, че главният виновник е директорът на болницата, с който лично съм разговаряла и разбрах, че проблемите на болницата произтичат от него!", пише друга млада жена от града.
Историите са доста покъртителни, но снимката говори повече от всички думи.

"В една болница в Лом има приети повече хора в състояние на кома, отколкото в София и цялата Софийска област", обяви пък наскоро здравният министър Петър Москов. Така той илюстрираизмамите, с които се опитва да се пребори, въвеждайки новата методика за финансиране на лечебните заведения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай