Тони Димитрова разкри голямата мъка за страната ни

Какво призна обичаната певица

Тони Димитрова разкри голямата мъка за страната ни | StandartNews.com

Голямо признание от певицата Тони Димитрова.

Тя сподели както голямата си пътешественическа мечта, така и коментира актуални теми пред Нова тв от Бургас. 

В Бургас винаги се чувствам на моето място, за мен това е най-хубавият град, коментира тя и сподели, че ѝ предстои концерт в НДК на 10-и януари, който ще бъде двоен празник, тъй като тогава е и нейния рожден ден. „Страхувах се от тази стъпка и много се вълнувам“, каза певицата. Тя изрази изненада, че билетите за концерта са се продали за малко повече от месец. Тя допълни, че тогава ще изпее новата си песен „Помниш ли“ с автори Иван Гогов и Яна Вълчева.

„Все гледам да съм от светлата страна на живота, въпреки сенките, които сполетяват всеки един от нас“, каза тя. Това, което вдъхновява Димитрова е човещината, живота, добротата. „Морето си го нося, то ми е даденост“, допълни изпълнителката.

„Мечтая да обиколя света, да пътувам още. Иначе всичко, за което съм мечтала съм го постигнала. Аз съм реалист“, посочи Димитрова. Тя допълни, че иска да посети Северна Корея и Мадагаскар.

„Малките неща ме правят щастлива“, сподели певицата. Тя каза че това, което я топли е обичта и вниманието на хората.

Певицата коментира и влизането на страната в Шенген само по море и въздух. „Унизително е да чакаме“, каза Тони Димитрова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Боби
преди 3 месеца

Тони, ти си пей, остави политиката за мафиоти те.

Откажи