Телевизия България 24 тръгва ударно с известни водещи

Обновява се програмната схема с нови и интересни предавания

Телевизия България 24 тръгва ударно с известни водещи | StandartNews.com

След като телевизия "България 24" вече се управлява от нови лица, тя даде сериозна заявка да се превърне в една от водещите дискусионни медии у нас. Постепенно телевизията обновява програмната си схема с нови и интересни предавания.

Дългогодишните журналисти проф. Петко Тодоров и Светослава Рудолф ще правят две предавания – "Хитове в Мрежата" и "Топ интервю". Първото ще е двучасово и ще бъде със събеседници и зрители, които ще могат на живо да задават своите въпроси, във второто ще канят и гост-водещи.

Бившият министър Красимир Каракачанов ще води седмично предаване за история и политика, озаглавено „България над всичко“.

В „Телевизионен омбудсман“ също ще отговарят на въпроси на зрители. Негов продуцент е известния адвокат Любомир Денев, а сценарият е свързан с проблемите на хората в съдебната система.

Седмично предаване за проблеми и футуристични новости в света на автомобилите „Авто маратон“ ще е с водещ известния автомобилен журналист Краси Панчев.

„Седмицата с Нина и Зий“ е едночасово предаване, което ще обсъжда наболелите проблеми на хората, новости в правния свят, актуалните събития от седмицата с коментари на гости, както и жива връзка от студиото в Калифорния. Водещи са американския продуцент с български корени Зий Ребело и юристът и журналист Нина Хамилтън, която е с 25-годишен стаж на водеща. Предаването ще се излъчва всяка неделя от 12:30 часа, а първи гости в студиото ще са журналистът Стоян Тончев от liberta.bg, който ще коментира конфликта в Украйна, решението на българското правителство за военната помощ, приемането на Македония в ЕС, както и фалшивите новини и медийната манипулация, и адвокатите Румяна Ченалова и Любомир Георгиев, които ще засегнат кризата с газа и възможно ли е България да спечели дело срещу Русия във връзка с подписания договор за доставките на газ и петрол.

Останалите предавания ще бъдат „Каузата на телевизия България 24“ за благотворителност, предаването за култура и изкуство „Леге Артис“, както и за Подкасти, „Национална музикална класация“ за самопродуциращи се артисти, предаването „Виделей“ за сакрални и окултни исторически факти и местности с водещ Асен Асенов, а Ивелин Михайлов ще помага на хората да развиват свой бизнес в „Как да оправим България?“ - той е и създател на уникалния „Исторически парк“ край Варна.

Няма налично описание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай