Тази прогноза за времето по морския бряг ще ви зарадва

Температура на морската вода е около 24-25 градуса

Тази прогноза за времето по морския бряг ще ви зарадва | StandartNews.com

Днес се оправдават очакванията за постепенно отслабване на вятъра. След пориви вчера до около 100 км/ч, през последните часове най-високата регистрирана скорост е около 60 км/ч. А след температури сутринта от 15 до 26 градуса, следобед те са от 27 до 36°. Остава слънчево, със слаб, в източната половина на страната и по Черноморието - вече умерен, все така североизточен вятър.

Утре вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще остане умерен. Ще бъде предимно слънчево с вероятност за следобедни превалявания главно в планинските и източните райони. Максималните температури ще бъдат между 31 и 36 градуса, по Черноморието - между 27 и 29 градуса. Температура на морската вода е около 24-25 градуса.

Ще духа умерен вятър с посока от североизток, а вълнението на морето ще е около 2-3 бала. Много подходящо за туризъм време утре в планините. Ще бъде предимно слънчево, с малка вероятност за локални превалявания следобед. Вятърът ще е умерен, а температурите ще останат а почти без промяна и максималните в курортите ще бъдат между 20 и 27 градуса.

Горещо ще остане в по-голямата част от страната, с изключение на Черноморското ни крайбрежие и през почивните дни. Ще бъде и предимно слънчево с малка вероятност за изолирани следобедни превалявания, главно в планинските райони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай