Тази Коледа не подарявай вещи, подари здраве!

Pulse Fitness & Spa предлага 15% отстъпка за празниците

Тази Коледа не подарявай вещи, подари здраве! | StandartNews.com

Много често, захласнати по витрините в търсене на подаръци за любимите хора, забравяме да обърнем внимание на себе си. Коледните вълнения ни карат да забравим колко важни сме ние самите и колко безценно е да бъдем здрави, достатъчно силни и уверени, да поставяме нови цели пред себе си и да ги постигаме.

Здравето не е измерение само на тялото, то е сила и красота, самочувствие и по-добро качество на живот!

Краят на годината е моментът, в който всеки прави своята равносметка, задава си въпроси какво е постигнал и какво не е успял!

Нашата равносметка - непрекъснато надграждаме себе си и растем, за да бъдем още по-добри, а в основата на всичко сте ВИЕ! Предлагаме повече възможности, с които подобряваме качеството на услугите си и сме по-достъпни от всякога!

Сега е моментът да станете част от отбора! Да тренирате в най-модерните клубове в страната. Да бъдете част от най-голямата фитнес общност в България и да се възползвате от всичките ѝ възможности и привилегии!

САМО СЕГА ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ НАШЕТО КОЛЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ! ВСЕКИ, КОЙТО ЗАЯВИ СВОЯТА КАРТА, ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ, ЩЕ ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ВЪРХУ ЦЕЛИЯ ПЕРИОД НА ДОГОВОРА!

Към това ще прибавим и БЕЗПЛАТЕН РЕЛАКС ДЕН В МАРИНА СПА. Спа центърът се намира на територията на Pulse Fitness & Spa Platinum. Ще може да се насладите на истинска експлозия за тялото и душата. Експертите и естетите на Марина Спа знаят какво е най-доброто за Вас!

 

Подарете си здраве, красота, самочувствие и сила! Очакваме ви!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай