Студ скова България, но има и добри новини за времето

Днес максималните температури ще са предимно между минус 3° и 2°, в София - около 1°

Студ скова България, но има и добри новини за времето | StandartNews.com

Ще преобладава слънчево, но студено време. Ще духа слаб, само в крайните източни райони до умерен вятър от север. Максималните температури ще са предимно между минус 3° и 2°, в София - около 1°.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен вятър от изток-североизток. Студено време с максимална температура на височина 1200 m около минус 3°, на 2000 m - около минус 7°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време, но ще е студено. Ще духа умерен северен вятър. Дневните температури ще са между 0° и 3°. Температурата на морската вода е около 9°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

В четвъртък ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от запад, след обяд в Западна България от северозапад и ще се усили до умерен. Температурите слабо ще се повишат и минималните ще са между минус 8° и минус 3°, максималните - от 1° до 6°. В петък, с умерен до силен вятър, в западната половина от страната от северозапад, в източната - от североизток, отново ще нахлува студен въздух. Облачността ще е променлива, над Източна България и планинските райони по-често значителна, на отделни места там ще превали слаб сняг. В събота ще бъде студено, със слаб до умерен северозападен вятър и променлива облачност, без съществени валежи. В неделя ще преобладава слънчево време, в по-голямата част от страната ще остане ветровито и ще започне бързо затопляне. В понеделник вятърът ще се смени с югозападен, облачността ще се увеличи. Във вторник от запад на изток ще превали дъжд, над около 800-900 m сняг. Вятърът отново ще се обърне от северозапад.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 4 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи