Станислав Димитров от Казанлък влезе в хитовото риалити Хелс Китчън

Момчето от Долината на розите заяви, че влиза в Хелс Китчън защото винаги е жадувал за развитие

Станислав Димитров от Казанлък влезе в хитовото риалити Хелс Китчън | StandartNews.com

Станислав Димитров от Казанлък се присъедини към мъжкия отбор на хитовото риалити Хелс Китчън (Кухнята на Ада), което тази година се завърна на ефир с вълнуващ шести сезон. Зрителите се запознаха с визитката на амбициозния младеж, която беше излъчена по време на вчерашния седми епизод на формата.

В нея 24-годишният професионалист сподели, че родителите му се развеждат когато е бил само на 2 месеца. С течение на времето и обстоятелствата,  момчето се налага да започне рано работа. Едва 15-годишен, той се озовава в кухнята на местно заведение в селото където е израства - Бузовград. Там той помага като реже картофи, лук и мие чинии.

Воден от силно желание за развитие, Станислав решава да продължи да трупа опит и същевременно да калява волята си работейки на различни позиции в кулинарните среди. Хъсът и желанието му за просперитет не сломяват 18-годиното по това време момче, което вече се подвизава като готвач и паралелно с това учи. Трудните моменти, през които минава се оказват негова основна мотивация и подтик да продължава смело напред, както и да се грижи за семейството си. 

Към днешна дата, Станислав е заместник-готвач в един от най- добрите ресторанти в региона, разположен само на няколко километра от село Овощник и град Казанлък. Предизвикателства в работата му не липсват, става ясно от визитката. Въпреки това, той не се плаши от тях, защото знае, че екипа, с който ежедневно работи е съставен от изключително способни хора, на които държи и помага е работния процес.

Момчето от Долината на розите заяви, че влиза в Хелс Китчън защото винаги е жадувал за развитие. Той нескрито изрази вълнението си от предоставената възможност да готви в кухнята на шеф Ангелов и беше категоричен е готов на всичко за да стигне до финала и да спечели.

По думите му, Хелс Китчън е поредното предизвикателство, пред което се изправя, но и трамплин,  който ще го изстреля напред в развитието му.

Пожелаваме късмет на Станислав и нека той се окаже големия победител в тазгодшното издание на предаването. 

Снимки: Станислав Димитров - личен архив; Хелс Китчън

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай