Слай пак влиза в затвора

Сам Нийл, Вини Джоунс, 50 cent и Винсънт Д'Онофрио също са в звездния екип

Слай пак влиза в затвора | StandartNews.com

Силвестър Сталоун пак влиза зад решетките в "Невъзможно бягство", чието оригинално заглавие е "План за бягство". Защо разпространителите отново са решили да се правят на интересни, може само да се гадае. Слай тук е Реймън Бреслин, несправедливо обвиненият в извършването на тежко престъпление специалист по дизайн на зандани. По ирония на съдбата той попада в едно от съоръженията, разработени лично от него. Рискованата задача е да избяга от там, за да се добере до истинските извършители и хората, които са го натопили. Партньор на Слай в екшъна е Арнолд Шварценегер. Заради премиерата на "Невъзможно бягство" в Ню Йорк Слай напусна миналата седмица за малко снимките на "Непобедимите 3" у нас. Ексгубернаторът този път е специален затворник, стоящ зад кибер атаки, от които треперят много институции. Той е един от съкилийниците, с когото Бреслин планира предстоящото бягство. Трейлърът на лентата определено напомня за класиките от ХХ-ти век, когато двамата станаха най-големите звезди в жанра. Затова е логично присъствието им да предвещава пълни боксофиси дори и без участието на Брус Уилис и Джейсън Стейтъм. Кинофеновете ще видят как Роки и Терминатора се сбиват пред очите на директора на затвора, изигран от Джеймс Кавийзъл.

Любителите на затворнически филми, в които съжителстват екшън, драма и съспенс, няма да останат разочаровани, въпреки, че в сценария на Джей Келър и Майлс Чапман има доста небивалица. Режисьор на лентата е Микаел Хафстрьом, а в звездния екип са още Джеф Чейс, Мат Джералд, Сам Нийл, Ейми Райън, Вини Джоунс, 50 cent, и Винсънт Д'Онофрио.

Анимацията "Кумба" - урок за малки и големи

Трима приятели и приключения безкрай - това е триизмераната анимация "Кумба", дело на създателите на "Замбезия". Кумба всъщност е името на главния герой - симпатична мъжка зебра. Роден в изолирано от природата стадо, той няма достатъчно черно-бели ивици по тялото си и това го превръща в аутсайдер. А след появата на слухове за прокълнати животни, които са отговорни за тежката суша в района, ситуацията на Кумба се усложнява още повече. Дори и неговият баща, лидер на стадото, го обвинява за липсата на дъжд и за последвалата смърт на майка му. Осъзнал, че без всичките си ивици няма да може да оцелее сред останалите, Кумба напуска стадото. Но пък попада в полезрението на свирепия леопард Фанго. Той контролира всички източници на вода в района и тероризира по-малките същества. Животът му обаче е спасен от антилопа гну на име Мама Ви и щрауса Брадли. Тяхната намеса се оказва само началото на невероятното приключение на Кумба, което ще промени завинаги неговия живот. Всъщност аналогията с човешко същество, чиято различност често го обрича да е аутсайдер, прави лентата подходяща не само за малчугани, но и за техните родители. Кумба ще ни говори на български с гласа на Владимир Зомбори, Мама Вий - на Живка Донева, Томби е Татяна Етимова, Брадли е Тодор Димитров, а Зъбчо е Николай Урумов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай