Слави ги разби! Унищожителен коментар за Асен, Петя и вълка

Все отнякъде трябва да се започне, обяви лидерът на ИТН

Слави ги разби! Унищожителен коментар за Асен, Петя и вълка | StandartNews.com

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов излезе с унищожителен коментар за аферата „Паскал”. Шефката на митниците, соченият за контрабандист № 1 Николай Николов-Паскал и двама негови приближени бяха обвинени в организирана престъпна група за контрабанда, търговия с влияние и подкупи. Банкова и Стефан Димитров са постоянно в ареста, баща му Марин Димитров е в болница и мярката му ще се гледа допълнително, Паскал е обявен за общодържавно издирване.

ВИЖ ОЩЕ: Трус в държавата! Свидетел № 3 се оказа високопоставен. Ще го обвинят ли с Банкова и Паскал?

Ето какво написа Слави Трифонов в личния си профил във фейсбук:

С любопитство наблюдавах днес мярката за неотклонение на арестуваната шефка на митниците, Петя Банкова, назначена и протекционирана лично от Асен Василев. Освен нейната мярка, се гледаше и мярката за неотклонение на баща и син, Марин и Стефан Димитрови. Всъщност, всичките те са обвинени, че са организирана престъпна група и са контрабандисти. Шефката на митниците - контрабандистка.

ВИЖ ОЩЕ: Живко Коцев го загази! Лъсна връзката му с Петя Банкова

И бившият министър-председател, Николай Денков, твърди, че всъщност, контрабандисти са ДАНС и те прекарват наркотици. Това го знаел по слухове. Леле мале, в каква ситуация се намираме. Съдът прие днес, че има достатъчно доказателства, за да остави за постоянно в ареста Петя Банкова и Марин и Стефан Димитрови.

ВИЖ ОЩЕ: Първи думи на Петя Банкова в съда? Проговори за Асен Василев

Обвинени в организирана престъпна група и контрабанда. И ако това е вярно и се докаже, значи Асен Василев, като финансов министър, и Николай Денков, като министър-председател, са назначили, в лицето на Петя Банкова, вълк да пази стадото. И това не е по слухове, а по явни доказателства признати от съда. И ако това е така, каква причина може да има?

ВИЖ ОЩЕ: Заковаха ги! Шефката на митниците с близък на Рашков в 5-звезден хотел (СНИМКИ)

Никой от хората, които четат това, което пиша, не е достатъчно глупав, за да не се досети сам. Контрабанда, с цел печалба, пълнене на партийната каса и лично облагодетелстване. И аз, и вие, ще наблюдаваме с интерес развитието на събитията, защото те са показателни за това какви хора ни управляваха последните 9 месеца. Все отнякъде трябва да се започне!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай