Първи думи на Петя Банкова в съда? Проговори за Асен Василев

Съдебното заседание закъсня с час и половина

Първи думи на Петя Банкова в съда? Проговори за Асен Василев | StandartNews.com

Първи думи на шефката на митниците Петя Банкова в съда. Не съм взимала пари. В сауна не съм се срещала с никой. Никой не ми е искал пари, никой не ми е предлагал пари. Асен Василев не ми е искал пари, а и аз не съм вземала пари, каза Банкова, докато я водеха с белезници към съдебната зала, предаде репортер на "Фокус".

ВИЖ ОЩЕ: Заковаха ги! Шефката на митниците с близък на Рашков в 5-звезден хотел (СНИМКИ)

Съдебното заседание закъсня с час и половина от първоначално определения час. Мярката за неотклонение на Банкова трябваше да се разгледа още в 13 часа, но запознаване на адвокатите с материалите по производството забави началото му.

Припомняме, че Банкова и още двама служители на Агенция "Митници" – баща и син Марин и Стефан Димитрови бяха задържани в четвъртък по време на спецакция на ДАНС и КПКОНПИ.

Те и четвъртият, който се издирва – Царя на контрабандата, Никола Николов - Паскал, са обвинени в организирана престъпна група. Последният от години се спряга за основно лице в един от най-големите контрабандни канали у нас.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Икран
преди 3 седмици

Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки:---- https://e.vg/Alkotox

Откажи