Слънчев и топъл ден, но ето какво се задава до 48 часа

Максимални температури днес между 17° и 22°, в София - около 17°

Слънчев и топъл ден, но ето какво се задава до 48 часа | StandartNews.com

От запад облачността днес ще се увеличава и вплътнява. Ще духа до умерен, в източните райони и северно от планините - временно силен югозападен вятър. Топло време с максимални температури между 17° и 22°, в София - около 17°.

Над планините облачността ще се увеличава и вплътнява. Ще духа силен, по билата и временно бурен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 m около 12°, на 2000 m - около 4°.

Над Черноморието облачността, средна и висока, ще се увеличава и вплътнява. Ще духа умерен и временно силен югозападен вятър. Максимални температури между 15° и 20°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В неделя ще се задържи сравнително топло, но предимно облачно. На места, главно в Южна България, ще има валежи, значителни по количество ще са в Рило-Родопската област. Вятърът ще е от юг-югозапад, в източните райони и близо до северните планински склонове до силен. Минималните температури ще са между 7° и 12°, максималните - 13°-18°. През първите дни от новата седмица ще бъде облачно, с валежи от дъжд на повече места в страната. В понеделник остава с повишена вероятност за значителни количества на валежите в крайните южни райони, във вторник и сряда валежите ще намалеят по обхват и интензивност. Вятърът ще отслабне до умерен, във вторник ще се ориентира от запад-северозапад, а в сряда - от север-северозапад, в източните райони - от север-североизток. Температурите ще се понижават, но ще останат по-високи от обичайните за средата на февруари. В четвъртък ще е почти без валежи, облачността ще се разкъсва и ще намалява. В петък ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще отслабне още, в петък ще се ориентира от югоизток. Минималните температури ще са по-ниски, дневните ще се повишават.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Румцайс
преди 2 месеца

Е няма да имаме студ сняг като преди 40 години споко бе

Откажи
Радка
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи