Скандален пост на ПП взриви мрежата!

Защо потребителите се ядосаха

Скандален пост на ПП взриви мрежата! | StandartNews.com

Потребителите в мрежата очевидно се ядосаха доста на едно послание, което получиха.

Нескопосан пост във Фейсбук на "Продължаваме промяната" разбуни духовете през уикенда, пише "Пик".

Постът представлява цитат на Асен Василев, който гласи: „За пръв път в България са се върнали 8000 души повече, отколкото са я напуснали. Това показва, че траекторията на икономическото ни развитие е правилна.

В момента сме на около 62% от средноевропейските доходи. Това, което видяхме от Ирландия, Полша, Чехия, Хърватия, е, че ако достигнем 70%, голяма част от хората, работещи навън, започват да се връщат.“

Към текста е придружена снимка, създадена с изкуствен интелект и текст: "Обърнахме тренда - все повече хора се връщат в България, отколкото я напускат." Очевидно така представената информация не се харесва на симпатизантите на "Продължаваме промяната".

Десетки потребители пишат под поста, а критиките им са съсипващи.

Част от хората се възмущават на идеята "Промяната" да генерира снимка с изкуствен интелект, вместо да снима едно българско семейство. Други се шегуват, че трендът е толкова обърнат, че вече не сме 4,4 млн., а 9. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай
2 Коментара
Илья
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи
Ххх
преди 3 месеца

Никой не се загрижил за народа (стадото), просто днес изплюха тайната, че за да въведем еврото, минималната заплата тук трябва да е 500€. Честито на баламурниците!

Откажи