Скандал! Българи нападнаха Шевал Сам

Какво се случи с вечните хейтъри

Скандал! Българи нападнаха Шевал Сам | StandartNews.com

Познатата до болка родна омраза не пожали и Шевал Сам след изпълнението й на "Бяла роза" на български.

Самото гостуване на певицата у нас предизвика вълна от емоции

Шевал Сам направи фурор на концерта си в зала 1 на НДК в София. Актрисата, позната като Ендер от „Опасно изкушение“, взриви родната публика с изпълнение на български на емблематичната за страната ни песен на Славка Калчева „Бяла роза“, предадоха Флагман и Галерия.

Самото гостуване на певицата у нас предизвика вълна от емоции. Редица звезди се надпреварваха да се снимат с нея и да създадат контакти, използвайки добротата на гостенката. Специален поздрав бе приготвила Шевал Сам за родната публика.

На чист български тя изпълни любимата песен за сватби и други тържества – „Бяла роза“, чийто оригинал е на ямболската певица Славка Калчева. Изпълнението заля всички социални платформи. Редица положителни реакции превзеха мрежата.

Възхитени потребители коментираха с възторг факта, че Шевал Сам се е постарала да научи толкова труден текст на български език. Някои заподозряха и родова връзка на певицата с нашата страна. Наред обаче с позитивните отзиви впечатление правят и доста груби коментари.

Част от потребителите определят изпълнението като гавра. Някои смятат, че Шевал Сам е представила народната ни песен като кючек. Други стигат по-далеч, споделяйки откъс от изпълнението, в който певицата се засмива за кратко, докато пее „Бяла роза“. Въпреки споровете факт е, че певицата е положила усилия и демонстрира уважение към България с представянето си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай