Шокираща развръзка! Жена е застреляла крадеца в София

История като от криминален филм

Шокираща развръзка! Жена е застреляла крадеца в София | StandartNews.com

Шокиращ обрат по случая с тримата крадци в София, един от които бе застрелян след преследване. Жена от столичното 4-о РУ на СДВР е стреляла по падналия мъртъв след гонка с криминалистите Светльо Младенов, предаде “24 часа”.

ВИЖ ОЩЕ: Първи подробности за стрелбата в София. Има и бити момичета

Тя е взводен командир, а заедно с нея е бил и друг униформен полицай. Младенов и двамата му другари били следени от полицията от началото на месеца. Всеки път те нападали жени нощем. Удряли ги по главата с тръба и заплашвали, че имат пистолети. След това задигали чантите на дамите.

ВИЖ ОЩЕ: Екшън в София. Полицай простреля момче

Сигнал за подобно престъпление постъпил в СДВР и в нощта срещу понеделник, около 2 часа. От него се разбирало, че триото отново нападнало две момичета. Ударили едното с тръба по главата и задигнали раница.

Тримата избягали, а докато полицията ги търсела, се получил сигнал за ново нападение. Около 5,15 часа охранител в столичен бизнес център съобщил за трима маскирани, които прескачат оградата на обекта, носейки багаж.

На място пристигнали двамата униформени от 4-о РУ на СДВР. Те последвали тримата, които опитали да се качат в автобус на градския транспорт.

15-годишен е задържан на място, а двама скочили от автобуса и побегнали пеша. При преследването полицаите стреляли предупредително в безопасна посока, но бегълците не спрели. Тогава криминалистите, които имали данни, че тримата плашат с пистолет, отново произвели изстрели. Единият улучил Светльо Младенов.

18-годишният престъпник бил откаран в болница. Въпреки усилията на лекарите обаче починал. Неговият другар успял да избяга.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай