Само в "Он клиник": Хемороидите изчезват за миг

Само в "Он клиник": Хемороидите изчезват за миг  | StandartNews.com

Махат ги без болка и упойка

Само човек, който не е страдал от хемороиди, не знае колко неудобство, болка и дискомфорт създават те. А който не е посетил специалистите на "Он клиник", не подозира колко лесно, бързо и безболезнено може да се отърве от тях. Екипът на клиниката е изключително опитен в диагностика на правото черво и неоперативно, безкръвно лечение на хемороиди и анални фисури.

Операцията е крайна мярка и всички хемороиди, от първи до трети стадий, могат да бъдат третирани нетравматично. Лекарят просто спира кръвоснабдяването и до няколко дни хемороидният възел "изсъхва" и пада сам. Манипулацията се извършва в амбулаторни условия, не изисква престой в болница, дори не се налага използването на упойка. Междувременно пациентът може да продължи спокойно с обичайния си дневен ритъм на живот.

Непременно потърсете мнението на специалистите от "Он клиник", ако имате един от следните симптоми: дискомфорт, напрежение, болка при изхождане, сърбеж, поява на възли в аналната област, кръвотечение от ануса или зацапано от кръв и слуз бельо. Важно е да се обърнете към лекар още при първата поява на следи от кръв след дефекация или по тоалетната хартия, защото това е симптом освен на хемороиди и на някои други сериозни заболявания.

Кабинети на "Он клиник" можете да намерите в София, Варна и Бургас
тел: 0700 1 19 19, 0885 488 088
www.onclinic-bg.com

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай