Ризова побесня! Каза в ефир как се прави телевизия

Нападна Делян Добрев и Антон Хекимян

Ризова побесня! Каза в ефир как се прави телевизия | StandartNews.com

Отново стана скандал в предаването на Цветанка Ризова.

Водещата на "Лице в лице" смъмри сериозно госта си Делян Добрев от ГЕРБ преди минути. Повод бе негов пост във фейсбук след вчерашното участие на премиера акад. Николай Денков в предаването на БТВ.

Бившият министър твърди, че от "Лукойл са пратили премиера Денков в Лице в лице по Btv да повтори опорките им".

"Вие излязохте с един пост след гостуването на премиера Денков при мен вчера, в който казвате, че Лукойл са изпратили премиера Денков в моето предаване.

Сега, г-н Добрев, ако не вярвате на мен, попитайте кандидата си за кмет на София (бел.а. Антон Хекимян, който е бивш шеф на "Новини и актуални предавания" в БТВ), че в това предаване нито една корпорация не може абсолютно никого да изпрати тук по какъвто и да било повод.

Мисля, че той ще потвърди думите ми и ще разберете, че това е невъзможно", обърна се Ризова към Добрев.

"Не, аз не се съмнявам във Вас, но Денков за да дойде тук, трябва да се съгласи преди това, нали? Вие едва ли сте го канили само вчера. Според мен сте го канили и миналата седмица, и по-миналата. Всяка седмица го каните", отговори й депутатът.

"Не, не каня. Аз имам особен начин на работа, той е малко по-особен. Това е покана отправена преди две седмици, уговорен ден и час и нищо повече. Аз избягвам да рекетирам гостите си, да настоявам, да им звъня, да им досаждам. Унизително е това за един водещ", каза Ризова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Ангел Денчев
преди 5 месеца

Цветанка е най добрата ПОДЛОГА!!!!

Откажи
nikiteri68
преди 5 месеца

Нелицеприятна визия, подплатена с извратени разбирания, изпълняваща поръчки, за пари...Гнус!

Откажи