Разкриха причината за убийството на Нотариуса

Правни експерти коментираха случая

Разкриха причината за убийството на Нотариуса | StandartNews.com

Правни експерти посочиха най-вероятните причина за убийството на Мартин Божанов.

Убийството на Нотариуса няма да бъде изследвано в дълбочина и няма да има последици за съдии, прокурори и адвокати, които са вършили престъпления през годините. Около това мнение се обединиха в сутрешния блок на БНТ бившият вътрешен министър Емануил Йорданов и адвокатът Людмил Рангелов.

Йорданов смята, че вероятната причина за убийството на Мартин Божанов е някоя от имотните измами, в които е участвал.

"В актива на Нотариуса има множество имотни измами, които са свързани, от една страна, със сериозни парични еквиваленти, от друга страна - с това вродено чувство на българина, че трябва да има собствено жилище".

Йорданов е скептичен към преувеличаването на контактите на Нотариуса в съдебната система.

"Смяната на ЕГН-то не е чак толкова трудна и когато се говори за най-известния случай - виждаме, че той не може да се оправи в районния съд в Луковит с дело, което очевидно няма такъв материален интерес".

Според адвокат Рангелов убийството е извършено или от тежко засегнат от имотна измама човек или от някой, от когото Нотариуса е взел значителна сума, за да уреди съдебен въпрос, но не е изпълнил това свое задължение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи
Кирил
преди 2 месеца

Защо да разследват, няма нужда, резултатът е ясен предварително. Само оловното правосъдие ще доведе до спъзването на закона у нас, но прилагано безкомпромисно към всеки политик, магистрат или чиновник.

Откажи
rjesous
преди 2 месеца

On tuesday I got a great new Land Rover Range Rover from having earned $10,000 this last four weeks. Its the most-financialy rewarding I've had. It sounds unbelievable but you wont forgive yourself If you don’t :- . CHECK IT:→ →www.cash.salary49.com

Откажи