Разбиха мита за "бялата отрова"

Кристалната сол цери много болести, твърдят авторите

Разбиха мита за "бялата отрова" | StandartNews.com

"Водата и солта - първоизточник на живота" на Петер Ферейра и д-р Барбара Хендел има големи шансове да се превърне в световен бестселър, твърдят познавачи на книжния пазар (ИК"Зенит").

Изследването е за силата на солта и водата, описани от биофизика Петер Ферейра и природолечителката д-р Барбара Хендел. Творбата е насочена към всеки, който се интересува от факторите за здравословен начин на живот. Според авторите не всяка вода и не всяка сол са еднакви. Петер Ферейра и д-р Барбара Хендел показват как да се различи водата с примеси и как да се използват оптимално възможностите на хималайската сол. Хендел и Ферейра разбиват мита за "бялата отрова" и описват как кристалната сол се бори с болести като екзема, акне, остеопороза, болки в ставите, проблеми с бъбреците, безсъние и др.

С практически примери е показано как чрез вода и сол може да се запази здравето и да се преодолеят здравословните проблеми, да се повишава доброто разположение на духа, да се възстановява физическото и душевното равновесие, да се разширява съзнанието и как да се постигне тайната на безгранична енергия.

Книгата съдържа множество препоръки и рецепти, които обещават да подобрят физическото ни и умственото състояние. Те са съвършено прости като състав на лечебните вещества и като практикуване: става дума за процедури със сол и вода. Тази книга провокира любопитството на читателя и го превръща в изследовател на самия себе си, твърдят първите читатели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай