Пролетно време в края на февруари, но ето кога иде промяна

Максималните температури ще са между 15° и 20°, по-ниски в крайните източни райони

Пролетно време в края на февруари, но ето кога иде промяна | StandartNews.com

Облачността над по-голямата част от страната ще бъде разкъсана, средна и висока. До обед на много места в низините и равнините отново ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток, в Дунавската равнина – от изток-североизток. Максималните температури ще са между 15° и 20°, по-ниски в крайните източни райони, в София – около 15°. Привечер от югозапад облачността ще започне да се увеличава и вплътнява и през нощта на места в Западна България ще превали слаб дъжд.

В планините облачността преди обед ще e значителна, а след обяд разкъсана, предимно средна и висока. Привечер от запад ще се увеличи и вплътни, но ще се задържи почти без валежи. Ще духа до умерен южен вятър, който вечерта ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 11°, на 2000 метра - около 5°.

Над Черноморието в часовете до обяд ще е облачно и мъгливо. Около пладне видимостта ще се подобри, ниската облачност ще се разкъса и ще намалее. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 8° и 11°. Температурата на морската вода е около 8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В петък и събота ще преобладава облачно време. На места, главно в Западна и Централна България ще има и валежи от дъжд, в планините над 1800-2000 m - от сняг. Значителни по количество ще са в крайните югозападни райони. Вятърът ще е слаб, в източните райони - умерен, в петък - от изток, в събота - от североизток. Минималните температури ще бъдат между 5° и 10°, а дневните ще се понижават и в събота максималните ще са между 8° и 13°. През следващите два дни облачността ще се разкъсва и в много райони временно ще намалява, в понеделник и до предимно слънчево. Само на отделни места в планините ще превали слабо. В неделя вятърът ще стихне, а в понеделник ще е слаб от югоизток. Сутрешните температури ще се понижат с 3-4 градуса, а дневните ще се повишат и в понеделник максималните ще са между 13° и 18°. Във вторник от югозапад ще започне увеличение на облачността, а по-късно и валежи от дъжд. В сряда ще има значителна облачност, на места с валежи от дъжд. Вятърът ще се ориентира от североизток, по-късно и от север, с него температурите ще се понижават.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 1 месец

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи