Проговори мъжът, който плати 650 лв. за три пържоли. Изненадата

Невероятен разказ

Проговори мъжът, който плати 650 лв. за три пържоли. Изненадата | StandartNews.com

Проговори мъжът, който плати 650 лева за три пържоли на нашето море. Той призна, че не е очаквал такава слава. Телефонът ми не спира да звъни денонощно, обясни той.

"Вече сънувам пържоли", заяви Пламен Христов, който живее в Нидерландия, но както всяко лято, решил да си почива у нас.

Бяхме на морето с нашето семейство на почивка и решихме да отидем някъде да вечеряме, обяд да правим и седнахме да ядем, както в Нидерландия. Аз винаги обичам да ям такива неща, започна мъжът по Нова Тв.

Виждам, че пише 100 грама за 35 лева. Казах му, дай три пържоли, но като дойде сметката, виждам 14 пъти по 35 лева. 495 лева бяха пържолите и с другите неща 649 лева общо. Аз дори 10 лева оставих на сервитьорката да се радва, добави нашенецът.

Питам сервитьорката, каква порция ядохме, а тя ми казва да гледам грамажа. Добре, грамаж, няма проблем, аз не съм спорил за сметки или какво ще трябва да плащам, но ние какво ядохме.

Оня ден поръчах тука едно агне, ядохме 30 човека за 300 лева, каза още той.

Госпожата ми вика 14 порции. Добре, 14 порции. Покажи ми къде са, и тя пак обяснява, че 400 грама съм ял.

Не знам, на касовата бележка не пише нищо, само 100 грама. Споделих с моите приятели, снимах Лайф да покажа и по едно време виждам клипа с милиони гледания, коментира мъжът.

В Нидерландия тези пържоли ги ям за 22.50 евро и сам си ги приготвям, но там си правят реклама.

Да правеха и тук, щях да разбера и да се радвам, а то само за три пържоли.

Може ли такова нещо, това не го одобрявам и не е нормално. Затова не върви нашия туризъм, никой няма да се прибере в България, ще отиде в Гърция и Турция. Аз три дни само сънувам пържоли, телефонът ми не спира да звъни, завърши мъжът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай